Despartire. De vibe uri, eragonieni si oameni. De Onevibe.

By October 27, 2015De zi cu zi

2 ani. 2 ani am fost ”super” voluntar in Eragon Vibes, o echipa cu hip si hop, asa cum o descriam la inceput, o echipa alaturi de care am pus multe la cale, oameni care mi-au ramas prieteni dragi si multe lucruri pe care le-am invatat. Eragon Vibes (ONEVIBE) a fost, este si va ramane in sufletul meu. Pentru toate clipele in care ne-am bucurat impreuna, pentru toate clipele in care pus la cale cele mai frumoase evenimente, pentru toate clipele in care ne-am contrazis, dar din care au iesit rezultate bune; pentru tot ce a fost pana acum.

Desi am aplicat sa fiu doar designer la ei in echipa, destul de repede i-am ajutat si pe alte ”fronturi”. De la redactie la Social Media, am vrut mereu binele proiectului si progresul echipei. Si m-am bucurat de fiecare data cand lucuruile ieseau ”bine facute”.  Desi s-au axat mai mult pe hip hop, in ultima perioada au evoluat si s-au indreptat si spre alte scene. Desi ne-am inteles foarte bine, au existat si momente in care contradictiile isi gaseau drumul spre cele mai lungi discutii. Cu toate astea, pana si acele lungi discutii au dus la rezultate pozitive.

Unul din ele este rebranding ul recent prin care a trecut echipa. Dupa 4 ani de promovat artistii, muzica, comunitatile si evenimentele din Romania, Eragon continua, dar sub alt nume. ONEVIBE. Toate vibe-urile intr-unul singur. Continua sa promoveze artistii, continua sa va aduca cele mai proaspete noutati, continua sa va prezinte toate evenimentele pe care nu trebuie sa le ratati. Continua sa organizeze evenimente, sa aduca oamenii aproape si sa ii formeze. Continua sa existe si sa ajunga cat mai sus. Pentru ca merita.

Insa toate astea, fara mine. De curand am incheiat colaborarea mea cu ei, si chiar daca uneori imi pare rau pentru asta, consider ca e benefic pentru mine si pentru proiectele mele pe viitor. A fost greu sa spun NU. A fost greu sa spun stop. Insa, ajunsesem intr-un punct in care ajunsesem la concluzia ca le e mai bine fara mine; ca se pot descurca si fara mine. Am ajuns in punctul in care am considerat ca notiunile impartasite cu ei au fost de ajuns si ca vor putea creste si deveni mai buni si fara sfaturile mele.

Nu imi place sa fac asta foarte des. Nu imi place sa refuz oameni foarte des. Nu imi place sa renunt la proiecte in care cred foarte des, insa ”vine o vreme” cand astfel de decizii sunt necesare. Desi ne-am inteles destul de bine, am invatat si am crescut alaturi de ei, am ales sa ma focusez pe ce imi este mie mai drag pe lumea asta. Am ales sa aloc si mai mult din timpul meu lucrurilor care ma fac fericita si proiectelor de suflet. M-am ales pe MINE.

Sper ca Onevibe sa devina si mai puternic decat a fost pana acum, si nu pot decat sa le doresc tot binele din lume. Dragilor, nu uitati tot ce sunteti si ce va motiveaza sa mergeti mai departe. Nu uitati ca ati fost si continuati sa fiti niste oameni extraordinari, pe care eu nu ii voi uita prea curand. Nu uitati sa fiti fan-tas-tici!

About Oana

Designer, blogger and music lover

2 Comments

Leave a Reply