Expeditia continua cu Delahoya

By June 14, 2013Trance

Anul acesta mi-am propus sa ma bucur din plin de fiecare eveniment mai mare de prin imprejurimi. Daca in martie fugeam in Sofia, la A State of Trance 600, azi fug spre Cluj. Si fug la Delahoya, un festival de muzica electronica ce se anunta destul de promitator.

Delahoya se intampla azi, 14 iunie si maine si are loc pe Valea Garbaului. Printre numele artistilor ce vor performa acolo se numara: Cosmic Gate, Black Sun Empire, Alan Fitspatrick, Stereo MCS vs. Bam, Tiefschwarz, Code breaker, Tres puntos, Suie Paparude, si multi altii. Sincer, numele care mi-a ”distrus” agenda si mi-a asezat frumos festivalul in weekend este al celor de la Cosmic Gate, acest duo german ce este indeajuns de zapacit pentru trancerii de pretutindeni. Desi multi tranceri vor sa vina, sesiunea, jobul si alte planuri nu ii lasa sa mearga putin in deplasare. delahoya-20131

Cum, am terminat anul trecut sunt un caz foarte fericit si liber in acelasi timp. Fara sesiune, doar cu proiecte la care pot lucra lejer de oriunde, ma bucur de fiecare clipa, de fiecare eveniment cu ceva muzica trance, de tot ce ma inconjoara.

Bagajul e gata, warm-ul se tot face de vreo saptamana, abia astept sa ajung in Cluj si sa continui expeditia ce am inceput-o in martie. Planul de calatorie e gata, ramane sa ajung acolo si sa imi sdruncim putin creierasul.

Revin cu update-uri din Cluj, de la parada, de la papica, de la petrecere!!!!

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply