I am back and ready to rock!

By June 19, 2015Design, Trance, Voluntariat

De ceva vreme tot ma gandesc ce sa scriu, cum sa va scriu ca m-am intors pe blog si sunt mai pregatita ca niciodata sa imi reiau activitatea si aici. Oficial, am facut trecerea de la blagaoana.wordpress.com la blagaoana.com si sunt fericita de rezultat. Chiar daca a fost o pauza cam lunga, multe materiale pentru voi sunt pe lista de asteptare si abia asteapta publicate.

O data cu marea schimbare, apare si o restructurare a ceea ce scriam inainte. O sa apara multe articole legate de:

1. Design – pentru ca asta fac zi de zi, asta respir in fiecare secunda si pentru ca primesc multe intrebari legate de domeniu in ultima vreme. De la inspiratie la transpiratie, toate vor fi aici: proiecte la care lucrez, tutoriale, carti citite, artisti pe care ii urmaresc, etc.

2. Muzica – I am a music lover si asta e cam statement of my whole life. Muzica electronica, TRANCE ul in special ocupa o mare parte din viata mea si asa cum imi zapacesc colegii la birou, prietenii pe facebook, vecinii din bloc cu ea, asa o sa va zapacesc si pe voi cu suntele ce imi incanta fiecare zi.

3. Voluntariat – am aproape 10 ani de voluntariat, ani in care am cunoscut o groaza de oameni; ani in care am participat la numeroase proiecte; ani in care am invatat foarte multe de la cei cu care am colaborat. Inca fac asta pentru cateva proiecte. Iar ce se intampla pe acolo si ce noutati apar, o sa vi le povestesc aici.

4. De zi cu zi. – fie ea organizare, frustrare a zilei, nebunie, promovare sau orice altceva ce nu se incadreaza mai sus, daca interactioneaza cu mine, cu siguranta isi va gasi locul aici.

O parte din articolele vechi au migrat deja aici, asa ca inceput de lectura. Chiar daca am mai promis ca nu o sa mai las blog ul deoparte, de data asta I really mean it. Si spune asta, pentru ca e un proiect ce mi-am dorit sa il readuc la viata; un proiect la care tin destul de mult si pe care nu vreau sa il mai abandonez vreodata. Imi place sa scriu, sa comunic si sa cunosc oameni noi de la care sa invat un lucru nou in fiecare zi.

Pentru cei care nu stiu inca cine sunt si cu ce imi fac eu zilele mai frumose, aveti toate detaliile aici.

Pentu voi toti, un hug mare si sa ne vedem frumosi si sanatosi la urmatorul post. See ya!

Sursa foto: Gratisography.com

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply