Kooperativa 2.0 Iasi a.k.a blogosfera ieseana reinventata. Blogmeet #1

By March 23, 2016De zi cu zi

Well, ieri a fost o zi tare interesanta pentru mine ca si blogger. Daca pentru o perioada de timp m-am ”despartit” cumva de comunitatea bloggerilor ieseni, ieri am avut parte de o reunine. Reuniune cu oameni frumosi. Reuniune cu vechi, dar si cu noi.  Reuniune cu un nou nume: Kooperativa 2.0 Iasi.

Pentru cei ce nu stiu, Kooperativa este o agentie simpatica din Bucuresti, agentie focusata pe bloggeri, interactiunea lor cu diverse companii sau implicarea lor in anumite campanii. Proiectul este semnat Chinezu‘, un om pe care il urmaresc de ceva vreme si pe care il apreciez tare mult pentru toate proiectele care le-a dus pana acum la bun sfarsit.

Dupa ce a vazut cat de frumos merge totul in Bucuresti si oportunitatile pe care le-ar avea pentru alte orase, a luat decizia de a deschide o filiala si in Iasi. Filiala, ce a avut parte lanasare ieri, 22 martie la Cinema Bistro, un loc tare frumusel din centrul Iasului.

Desi poate ca la inceput eram putin sceptica, intalnirea a fost destul de interesanta. Dupa ce Andreea Ignat ne-a prezentat cum sa vor intampla toate treburile in mica noastra comunitate, dupa ce ne-am prezentat sa ne mai cunoastem intre noi, ne-am pus serios pe treaba si discutii. Mi-a facut mare placere sa revad oameni pe care i-am cunoscut pe vremea mea de Community Manager la Inoras.ro, insa m-am bucurat si mai tare sa cunosc oameni noi; bloggeri pe care nu am avut ocazia sa ii descopar pana acum, insa pe care cu siguranta ii voi citi de acum inainte.

Mare mi-a fost mirarea sa vad multe bloggerite de fashion la intalnire, cu unele din ele chiar am schimbat ceva opinii interesante despre ceva site uri furnizoare de hainute, dar si despre ce fac fiecare in viata de zi cu zi. Also, dupa o scurta si rapida analiza am vazut ca suntem doar 3 omuleti din IT pe acolo. Ceilalti sunt fie pe general, fie pe gatit si prajiturit, fie pe parenting. (cred si sper sa nu am ratat vreun domeniu din cele mari. Sorry if I did. )

Evident ca nu puteam avea parte de primul nostru blogmeet fara sa ne si tragem in poza. Doar asa e frumos. ”Pozograful” de serviciu a fost un omulet frumos si talentat, un omulet care s-a tot reinventat in ultimii ani, dar care zic eu si-a gasit chemarea in fotografie: Paul Padurariu. Aruncati un ochi la el pe site sa vedeti ce proiecte frumoase are si sa il contactati cat mai curand la o sedinta foto.

Iar, ca sa nu ziceti ca sunt rea, fac si o prezenta: Andreea Ignat, Daniela MacsimBogdan Alupoaie,Ema Pohrib, Ciprian Ionuț Vacariu, Dragoş Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel,Alexandra BohanAlexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Durbaca Ionuț Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei,Robert Ciobotaru, Diana Cătănoaia, Isabela Nițică, Andreea CrețuRamona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beșliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa,Elena Pădurariu, Etienne Ignat.

Eu va invit sa ii cercetati pe fiecare in parte si sa va bucurati de ce scriu ei acolo pe blog. Also, stati geana pe aici si Social Media. Multe lucruri bune o sa se intample; lucruri semnate Kooperativa 2.0 Iasi!

PS. O dorinta mai am si eu: sa mai gasesc oameni pasionati de scris si de muzica electronica (trance daca e sa numesc un gen anume) pe care sa ii zapacesc si alaturi de care sa particip la cele mai frumoase evenimente din Iasi  sau din tara, dar si sa crestem comunitatea trance ieseana. Sper sa nu visez la prea mult!

This slideshow requires JavaScript.

About Oana

Designer, blogger and music lover

2 Comments

Leave a Reply