Markus Schulz feat. Soundland – Facedown (by KAZIBO) #iloveromania

By October 20, 2015Trance

Uuu, uuuuuuu, uuuuuuu…

Cam asta e feelingul pe care ti-l dă ultimul videoclip al lui Markus Schulz. Un feeling tare tare zen și plin de calm. Un feeling de plutit deasupra norilor si bucurie. Un feeling pur de #iLoveROMANIA. Pentru ca a fost filmat in Romania, si o surprinde chiar frumos. Pe langa asta, e un videoclip care te face dornic sa vizitezi si tu mai mult, sa cunosti si mai mult plaiurile romanesti si te face sa fii mandru.

E un videoclip care prezinta foarte frumos si ideea de prieteni, fericire si seara ”linistita” alaturi de ei. In jurul unui foc de tabara, cu persoana iubita in brate si cu prietenii alaturi. Ziceti voi ca nu e o imagine buna si care va face sa va ganditi acum la o escapada.

Piesa e una buna, una foarte linistita si se imbina perfect cu imaginile. Stiu ca o sa fie si destui nemultumiti care o sa spuna ca nu e buna piesa, nu are nu stiu ce, sau are ceva prea mult, dar mie una chiar nu imi pasa. Mie imi place; imi da un feeling bun si asta conteaza la urma urmei.

Am vazut pe twitter ca deja incep ”request” uri de o varianta Club Mix pentru piesa, si sunt sigura ca va fi livrata curand. Pana atunci dati cu play ul, like ul si share ul! Merita!

#iLoveROMANIA

Piesa este in colaborare cu Soundland și este produsa sub Kazibo Music, ambele branduri romanesti.

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply