Pentru ca… Deadpool

By February 27, 2016De zi cu zi

Trendul lunii februarie este, fara doar si poate, Deadpool. Acest film cu ”anti – supereroi”, plin de rasete incontrolabile si multa voie buna. Un film semnat Marvel. Un film care nu mai avea nevoie de nici o descriere ca sa stii sigur ca o sa iti placa. Nu sunt o mare cunoascatoare a universului Marvel. Sunt chiar proaspata in lumea asta. Insa de cand am tot urmarit ce au scos in materie de filme/ seriale m-am indragostit si nu imi vine sa cred ca am putut sa traiesc fara ei atata timp.

De la premiera si pana am ajuns si eu sa il vad, am citit mai multe recenzii sa vad ce pareri au cei mai ”avizati” despre film. Nu mare mi-a fost mirarea ca pe langa recenziile de bine, sa citesc si recenzii hateriste de la cei mai seriosi, care nu au gustat glumele personajului principal, catalogandu-le ca fiind prea puerile. Ce-i drept unele chiar erau putin ciudate, dar pentru un film cu super/ anti eroi trecem cu vederea. Pe mine m-au prins trailerele destul de bine, nestiind povestea Deadpool dinainte si ele au fost motivul principal pentru care am vrut sa merg. Bine si faptul ca a fost cred cel mai vizionat film din februarie.

Dupa 20 de minute de stat la rand, pierdut rezervare am ajuns in sfarsit sa procuram si noi un bilet pe un rand decent (13) si sa ne asezam cuminti pentru film. Toate bune si frumoase, insa poate ca (iar) asteptarile mele au fost prea mari si entuziasmul dinainte, nu mi-a dat pace sa ma bucur asa cum as fi vrut de el. Poveste e una clasica: personajul, baiat rau se indragosteste de fata si ea rea, se imbolnaveste, cineva se ofera sa il trateze, face multiple experiemente si acesta capata ceva puteri. Personajul se enerveaza, scapa de ”binevoitor”, insa vrea sa se razbune.  Nu are rost sa va spun ce si cum capata Deadpool, cum ajunge sa isi aleaga numele asta, sau ce se mai intampla in film. Va las pe voi sa descoperiti.

Va spun doar sa va pregatiti sufleteste pentru o portie serioasa de rasete, glume cu Ryan Reynolds, Hugh Jackman sau Wolverine, discutii vesele cu un sofer de taxi si minute din viata pe care nu o sa le regretati. Chiar daca am obiceiul uneori sa fiu mai haterita si sa spun ca aia nu a fost buna, aia as fi facut-o asa, sau sa mai critic parintii care si-au adus copilasii la un film 15+, las de la mine de data asta. Filmul mi-a dat o stare foarte buna, vesela si plina de energie. Fix asa:

giphy

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply