Sedinta foto cu trance si dance!

By September 20, 2015De zi cu zi

O sa zica lumea ca ma apuc de scris si de facut publicitate la mine pe blog. Dar nu e cazul. Doar m-am decis in ultima vreme sa scriu despre ce imi place mie, despre persoanele sau brandurile cu care interactionez, din simplul fapt pentru ca merita amintiti in calatoria mea prin viata.

De curand am avut parte de prima mea sedinta foto oficiala. Nu cred ca pana acum am mai luat un fotograf dupa mine sa ma pozeze si sa il zapacesc cu nebuniile mele. Si am apelat la un prieten. Un prieten care este si un foarte bun fotograf in acelasi timp. Pe numele lui – Iulian Corbu, il stiu de cand eram presedinte la AsdMark (Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului) si el era un simplu membru. Dar un membru care repede a crescut in ochii mei, datorita chefului de viata si implicarii pe care a avut-o in diferitele proiecte. Nu are rost sa va spun povestea vietii lui aici, o sa va las sa aruncati un ochi pe portofoliul lui si sa va convingeti singuri de cat de bun poate fi. De cat de profi, de serios si adecvat cerintelor voastre.

Nu caut eu sa va convertesc. Nu caut sa va determin sa va schimbati acum fotograful preferat. Doar va arat ce poate face un omulet frumos si cu atata pasiune ca Iulian. De la cadre vesele la serioase, de la idei la pus in practica, el e fix omul pe care mi l-am dorit. Omul pe care chiar il recomand.

Nu a fost o sedinta foto asa cum imi planificasem eu: cu schimbari de tinuta, machiaj, si alte nebunii. A fost chiar mai bine. Cu acceasi tinuta, dar cu multa veselie. Initial a pornit ca o sedinta foto pentru Andrei, pentru cariera lui de DJ si producator. Am zis ca am ajuns in punctul in care trebuie sa facem lucrurile si mai profi si trebuie sa devenim oameni cu capul pe umeri si cu niste press photos serioase.

Am trecut de la Andrei la mine si am facut niste poze pe care eu chiar mi le doream pentru cel mai recent proiect al meu (da click pe hireme.blagaoana.com); niste poze care ma reprezinta si exprima exact cea ce imi doresc. A fost o zi plina cu soare, veselie si multe cadre bune. A fost o zi pe care o sa mi-o amintesc cu drag, o zi care clar se va repeta curand. O zi plina de culoare, cu rezultate cam asa:

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply