TechShift 2017. Sau prima conferinta internationala de inovatie si produs din Moldova.

By October 29, 2017Events

Multe lucruri incep sa se miste in Iasi si imi place! Desi pana de curand eram putin cam trista din cauza lipsei de evenimente la care sa pot participa si sa inteleg ceva (see  very techincal development ones), iata ca in sfarsit things are happening!

TechShift 2017, sau Prima conferinta Internationala de Inovatie si Produs din Moldova va avea loc pe 20 noiembrie 2017 si asteapta sa ii calce pragul peste 200 de participanti. Organizatorii promit o experienta inedita, evident intr-un cadru informal si cat mai creativ, unde speakerii invitati si alti specialisti din domeniu vor putea dezbate aspectele dezvoltarii unui produs inovator. O data cu TechShift se incearca ceva nou si evenimentul se adreseaza si celor interesati de proiectarea, dezvoltarea si gestionarea unui produs de calitate, de la antreprenori la intraprenori, manageri de produs, UX designeri, UI designeri, product owners, team leaders, business analysts, dar si bineinteles developerilor.

„Ne-am propus sa dezvoltam un eveniment inedit in Romania, intr-un format extrem de dinamic si creativ. TechShift este acel eveniment pe care toata lumea il astepta si de care comunitatea are momentan atat de multa nevoie, iar noi ne bucuram ca suntem cei care il organizeaza la Iasi. Intentia Techshift este aceea de a dezvolta un adevarat festival al inovatiei in editiile care urmeaza si de a directiona interesul local precum si knowhow-ul catre dezvoltarea mai multor produse proprii” – Iuliana Anton, co-organizator TechShift 2017.

Evenimentul cuprinde atat workshopuri, cat si o serie de prezentari inziua de conferinte, impartite cam asa:
18 – 19 noiembrie – WORKSHOP-URI (durata – jumatate de zi; locatie The Grape)
20 noiembrie – CONFERINTA (durata – toata ziua; locatie – Congress Hall, Palas Iasi – Sala Chopin- Vivaldi)

Ca si speakeri, trebuie sa spun ca atunci cand am citit lista am ramas destul de impresionata. Nu e chiar usor sa organizezi un eveniment de genul pe la noi, iar ca sa reusesti sa aduci asa specialisti e o realizare:

 • James Hirst – co-fondator Tyk
 • Adam Dorfman – MBA, Author, Platform Designer
 • Yariv Adan – Product Lead on the Google Assistant
 • Adrian Zumbrunnen – Conversational Design / Motion / Code
 • Edwin van Andel – Hacker and Security Adviser @ Zerocopter
 • Mirkka Länsisalo – Lean Service Creation Lead @ Futurice
 • Yukari Sugiyama – Change and Transformation Lead @ Google
 • Mauro Rego – Senior UX/ UI/ Service Designer
 • Dan Toma – Autor The Corporate Startup

Nu trebuie sa va mai spun ca eu voi fi acolo. M-au convins de la primele nume anuntate si chiar nu vreau sa ratez asa ceva. E clar ca o sa fie bine si asta nu poate decat sa ma bucure si mai mult. Sa ai ocazia sa intalnesti atatia specialisti din domeniu si sa inveti de la ei e pentru mine un pas pe care nu vreau sa il sar. Plus, sunt destul de mare fan Google (pentru cine nu stie deja) si chiar mi-ar face mare placere sa vad cum a fost treaba cu Google Assistant la inceputuri sau ce alte nebunii au mai facut ei pe acolo. Also, Mauro Rego e un senior UX designer pe care as vrea sa il cunosc, iar Adam Dorfman si Adrian Zumbrunnen sunt doi oameni ce au lucrat si inca lucreaza la produse asemanatoare celor la care lucrez si eu in prezent si sunt sigura ca vor avea niste input-uri interesante.

Bilete si alte informatii puteti afla de pe site evenimentului: www.techshift.ro. Puteti urmari si alte noutati pe pagina lor de Facebook sau chiar pe pagina evenimentului.

Daca va ganditi si cine sta in spatele acestui eveniment, ei bine ei sunt 3. 3 ieseni frumosi (Iuliana Anton, Liviu Costea si Tudor Gandu) care au ajuns la concluzia ca Iasul si zona Moldovei ar putea duce evenimentele internationale de It la un alt nivel si au actionat in consecinta. Ii puteti contacta pe email: contact@techisft.ro sau la telefon:

 • Tudor Gandu – 0743 061 306
 • Iuliana Anton – 0758 077 920
 • Liviu Costea – 0744 678 472

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply