Untold Festival – Pre – inregistrari pentru capitolul II de nebunie!

By September 22, 2015De zi cu zi, Events

Au anuntat a doua editie de festival inca de pe vreme primeia. Au anuntat ca vor continua cu povestea si in 2016. Iar multi artisti prezenti pe 2015 s-au aratat dornici de o revenire. Untold Festival 2016, e clar ca va exista si ca va fi (poate) o mai mare nebunie decat anul trecut.

Astazi, 22 septembrie, tocmai au anuntat pre-inregistrarile pentru prima runda de bilete. Iar de data asta eu sunt hotarata. Nu ma mai las pana in saptamana dinaintea festivalului ca sa imi iau abonament. Desi nu am avut probleme la procurarea lui, m-am decis ca e mai bine sa il am din ”super” timp si sa planific totul si mai bine.

Asa ca, eu zic sa nu mai stati nici voi pe ganduri si sa va inscrieti pe site ul lor cat mai repede. Daca nu stiti cum a fost prima editie, am eu un rezumat aici. Daca ati fost si sigur am sarit impreuna pe Ursus Arena, hai sa repetam experienta si la anul!

Formularul lor cere ca si anul trecut propuneri de artisti. Si daca prima editie l-a adus pe unul din cei pe cae ii doream sa ii vad (Armin van Buuren), sper ca si de data asta sa se indeplineasca una din dorintele mele: Paul van Dyk, Axwell ^Ingrosso sau Calvin Harris. Sunt ele dorinte ”viteze”, dar eu sunt optimista.

Also, am vazut un comentariu fugitiv pe pagina organizatorilor, unde un omulet cerea ”Trance Stage” la Untold. Ei bine, viteaza si asta. Dar mai stii? Poate se adevereste. Niciodata nu ai de unde sa stii ce se va intampla. Siiiii, cum spun eu mereu: Totul este posibil!

Asa ca nu mai stati pe ganduri, fugiti de va inscrieti, luati-va bilet si ne vedem la Untold 2016!

Trance on!

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply