#Webbiz. Conferinta. Dezvoltare. Oameni frumosi.

By June 15, 2016Events

Pe 23 iunie are loc in Iasi un eveniment destul de frumos, eveniment dedicat mediului online si afacerilor iesene. La Camera de Comert si Industrie, in Sala Mare incepand cu ora 9:00 o sa aiba loc o serie de discutii care mai de care mai interesante despre publicitate, social media, content writing, graphics and so on.

Eu am aflat de event mai devreme, chiar de la unul dintre organizatori, Mihail Birsan, cand mi-a scris sa ma invite sa fac parte din grupul speakerilor, al oamenilor care sa impartaseasca cu participantii din ce stiu ei mai bine. Din pacate, nu am putut spune DA, oricat mi-as fi dorit. Pe 23 iunie imi iau zborul catre Amsterdam, pentru Luminosity Beach Festival (ai aici mai multe detalii), dar o sa fiu cu gandul si la acest eveniment.

Programul lor complet il puteti consulta aici, Sectiunile despre care se va vorbi sunt urmatoarele:

Start WebBiz – incorporeaza patru sesiuni: Strategii de succes in mediul online, Impact in online media, Comunicarea online, Brandul personal in online;

Seminarii interactive –  vor fi prezentate utilizarea tehnicilor, strategiilor, mecanismelor, campaniilor de succes in mediul online. Vor avea loc 12 seminarii interactive, in cadrul sesiunilor: Design web si E-commerce, SEO si Google Adwords, Social-Media, Content Marketing si Blogging, Strategie de business online;

Sesiune de business networking

Toate cele 3 sesiuni o sa fie acoperite de niste invitati tare simpatici, toti, oameni frumosi dupa cum urmeaza:

 1. Mihail Bîrsan, Manager MB EVENT
 2. Ciprian Dron, CEO Unity Group
 3. Andreea Ignat, Branch Manager Kooperativa 2.0
 4. Diana Dumitriu, Project Manager Artvertising
 5. Crina Lica, Marketing Manager Artvertising
 6. Cătălina Hirean, Copywriter Artvertising
 7. Andreea Marinciu, Content Manager Grapefruit
 8. Flavian Cristea, Digital Strategist Grapefruit
 9. Victor Keller, Graphic Designer Grapefruit
 10. Mădălina Haciu, PR Manager Imagico
 11. Monica Aștefănoae – Account Planner Imagico
 12. Andrei Antal, Business Development Manager  Creative Wings
 13. Radu Ungureanu, PHP Developer Taktica Media
 14. Mircea Serediuc, Public speaker & Podcaster Tzury.ro

Pe mare parte din cei de mai sus ii cunosc si stiu ca o sa vina cu informatii destul de bune si pe care o sa le savurati cu siguranta. Ca sa ii intalniti, nu trebuie decat sa va inscrieti la eveniment. Aici aveti formularul, iar taxa de participare este de doar 125 de Ron. Eu zic ca nu e chiar atat de mult pentru ce o sa castigati acolo, asa ca nu mai stati pe ganduri si inscrieti-va. Acum. Acum. Acum. Chiar acum. Nu conteaza daca te afli intr-un rol de manager, antreprenor, salesman, designer, content writer, social media enthusiast, blogger sau freelancer, evenimentul are cate ceva pentru fiecare.

Mai multe despre eveniment aveti si aici, iar Facebook RSVP aici. Nu mai stati pe ganduri, dati cu join si mult fun sa aveti. Eu o sa va transmit pe trancers.ro live tot ce se intampla la festival, insa de pe 24 iunie. Asa ca aveti timp de ambele. Trance on!

About Oana

Designer, blogger and music lover

Leave a Reply